имам алфа 146 счупи ми се предна десна дръжка на вратата.взех си нова дръжка и механизма за отваряне = 100лв общо но сега не могат да ми я сменят.двама майстори смених и стигат до един и същ отгоовр.не може да се смени ще се счупи устройството.някой менил ли е тази дръжка и знаете ли как става .пишете плс.
Известие
Collapse
No announcement yet.
дръжка
Collapse
X
-
Дръжка!
Кажи на твоите майстори да обърнат внимание на лостовата система как е разположена и какво положение трябва да заемат теловете спрямо отворите на дръжката, ключалката и другите прихвати! Едно неправилно обръщане на лостче води до напрежения и вероятност от счупване на дръжката! Ако не помнят кое как е било да отворят и задна дясна врата и ще видят как е! Успех!Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
-
Намерих тази тема и да питам в нея.
Някой може ли да ми каже как се маха дръжката на дясната врата?
След като махнах кората , външната част на дръжката (ръкохватката която се вдига нагоре за да се отвори вратата) и развих двете болтчета които държат вътрешната част на дръжката (към която се закача лостчето за отваряне на вратата) към вратата и до там стигам. Не мога да бутна навътре вътрешната част защото точно зад нея минава релсата за прозореца. Някакви идей как да я сваля без да махам релсата на прозореца и без да чупя нищо
Правя тази операция за да сменя пластмасовата щипка която държи щангата за отваряне на вратата към дръжката
Всякакъв съвет би ми бил от полза понеже колата е на един приятел и на него не му се кара много с разглобена вратаАлфа Ромео 156 1.6 16V T.S. & JR Air Filter & Powerflex
Comment
-
здравейте колеги
и моята дясна дръжка беше счупена от едната страна, на 3 ден на автомивката ми я откъснаха съвсем...
та значи аз реших випроса по най-елементарния начин: поксипол!!!
засега всичко е ОК, успех и на вас!166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от КрумНикой ли не е свалял дръжката?
Ако имате идей казвайте че днес трябва да я събирам пък не ми се оставя неоправенаhttp://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
Първоначално публикувано от ico83Първоначално публикувано от КрумНикой ли не е свалял дръжката?
Ако имате идей казвайте че днес трябва да я събирам пък не ми се оставя неоправенаАлфа Ромео 156 1.6 16V T.S. & JR Air Filter & Powerflex
Comment
-
[quote=Крум]Първоначално публикувано от ico83Първоначално публикувано от "Крум":1n64vn8pНикой ли не е свалял дръжката?
Ако имате идей казвайте че днес трябва да я събирам пък не ми се оставя неоправенаhttp://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
[quote=ico83]Първоначално публикувано от КрумПървоначално публикувано от ico83Първоначално публикувано от "Крум":qib4xuqzНикой ли не е свалял дръжката?
Ако имате идей казвайте че днес трябва да я събирам пък не ми се оставя неоправена
и при мен беше така...просто 'стърчащите' навън лостчета трябва да прилепнат към пластмасата от вътрешната страна на дръжката - там е 'слабо място', моята там беше скършена
мажете яко с поксипола!!!166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
Comment